Praktijk Nieuws

juni - oktober 2020 zwangerschapsverlof Melanie silvia
Vanaf morgen (23 juni) is er een nieuw gezicht te zien in de praktijk. Gedurende mijn zwangerschapsverlof (tot medio oktober) zal Silvia Nammensma alle behandelingen overnemen. Silvia heeft al vele jaren werkervaring als logopedist en heeft sinds kort een eigen logopediepraktijk in Nijverdal (Element Logopedie). Silvia zal te bereiken zijn op het 'oude' telefoonnummer: 06-30214671. Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Silvia de behandelingen op een zo fijn mogelijke manier zal vervolgen.

Ik wens alle cliënten veel succes en plezier bij Silvia!

Mogelijk tot in oktober!

Groet, Melanie

 

 

november 2018 Cursus 'Stemtherapie bij kinderen' behaald.
Tijdens deze cursus is er geleerd om op een speelse wijze adem- en stemoefeningen toe te kunnen passen bij de behandeling van kinderen met stemproblemen.

augustus 2017 Herregistratie kwaliteitsregister paramedici
De logopedist is ook voor de komende 5 jaar geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

18-11-2016 Cursus 'Abspannen (de loslaatmethode volgens Coblenzer)'.
Dankzij deze tweedaagse cursus heeft de praktijk meer (praktische) kennis over het behandelingen van cliënten met stem-, uitspraak- en ademproblemen. 

27-10-2016 Cursus 'Metaphon' behaald.
Melanie heeft weer een zeer interessante cursus gevolgd: Metaphon. Tijdens deze tweedaagse cursus heeft ze nieuwe informatie ontvangen en oude kennis bijgeschaafd over het onderzoeken en behandelen van kinderen met een fonologische articulatiestoornis.

16-09-2016 Officiële opening MC de Kolk.
Vandaag is Medisch Centrum de Kolk officieel geopend door de burgemeester! Wat zijn we trots met het hele team. Het hele MC zit al helemaal vol met allerlei disciplines. 

09-01-2016
Cursus 'PROMPT 1' behaald.
Logopedist Melanie heeft de 3 daagse cursus PROMPT 1 met succes afgerond! Met deze cursus kan ze nog beter cliënten met articulatieproblemen helpen. 

Prompt

26-10-2015
De praktijk is geopend!
Praktijk3

15-05-2015 Onze website is vanaf vandaag online! 
We zullen de site zoveel mogelijk up-to-date houden met nieuwtjes.

 

 

 
footer