Even voorstellen

melanie1Mijn naam is Melanie Dolmans en ik ben geboren op 15 april 1991 in Eindhoven.
Na het behalen van mijn havo diploma ben ik logopedie gaan studeren aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Gedurende deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen waarbij ik veel ervaring heb opgedaan bij meerdere disciplines. Vervolgens heb ik gedurende twee jaar als allround logopedist gewerkt in verschillende scholen en praktijkvestigingen te Hengelo en Enschede.

Al sinds de opleiding had ik de ambitie om een eigen logopediepraktijk op te starten.
Toen er plannen kwamen voor een nieuw medisch centrum te Almelo, waarbij multidisciplinair teamverband centraal staat, was dit een mooi moment om deze droom te gaan realiseren.

Als logopedist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om kwaliteitsgeregistreerd te blijven, mijn vak zo optimaal mogelijk te kunnen blijven inzetten en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik verschillende cursussen. Zo heb ik de cursussen logopedie en tandheelkunde (OMFT), ‘wijs met letters’, PROMPT 1 en Metaphon gevolgd. Er zullen uiteraard nog vele andere cursussen volgen. Tevens heb ik een half jaar de minor NGT (Nederlandse Gebarentaal) gevolgd en behaald te Utrecht. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en lid van een kwaliteitskring.

Logopedie De Verbinding:

  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie;
  • Ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici;
  • Lid van een kwaliteitskring;
  • DTL-proof.

 melanie2

 

 
footer